logo
PKN Surhuisterveen-Boelenslaan
Home
Diensten
weekbrief & kerkblad
Kerkdienst Live
nieuws
Archief 2019-2020
Archief 2018-2019
Archief 2017-2018
Archief 2016-2017
Jeugdwerk
Visie
Beleidsplannen
Organisatie
Pastorale indeling
Wat te doen bij?
contact / rek.nrs
Privacy & Disclaimer
Webshop

Welkom Dienst zondag 21 maart

Op 21 maart is er weer een Welkom Dienst! De dienst begint om 10.00 uur en spreker is Corné den Breejen. De muziek wordt verzorgd door Delise. Waarschijnlijk kunnen we nog steeds maar met 30 mensen samen komen maar ook online is de dienst te volgen via het Youtube kanaal van de kerk of via kerkdienstgemist.nl.

Welkom Diensten zijn bijzondere, laagdrempelige en inspirerende diensten voor alle generaties. Ook als je nieuwsgierig bent, wellicht (bijna) nooit meer in de kerk komt, zijn deze diensten een aanrader.

Thema: ‘Storm?!’

Is er een storm in jouw leven of in het leven van een geliefde? De wereld lijkt in een storm te zijn beland. Misschien schreeuwt jouw hart het ook wel uit: Hoelang nog?! Hoelang nog voor dat er rust komt, hoelang nog voor er verlossing komt van corona, eenzaamheid, psychische klachten of zelfs de dood? Weet je, er is goed nieuws. Je bent namelijk NIET de enige! Ook in de bijbel zien we mensen die stormen meemaken in hun leven. Daar zien we ook dat er een God is die altijd klaarstaat. Hoe hard de storm ook tekeergaat. Ben jij bereidt je pijn, verdriet en moeite aan Hem te geven? Kijk en luister mee en ervaar de belofte van God midden in de storm!

Corné den Breejen

Corné de Breejen is een jonge bevlogen spreker die zo'n 40 keer per jaar spreekt in verschillende kerken. Hij is in het dagelijks leven docent geschiedenis en godsdienst op een middelbare school en heeft veel affiniteit met jongeren. Corné is getrouwd met Annabel en woont op de Betuwe. Hij houdt van voetbal, gitaarspelen en lekker de natuur intrekken om God te aanbidden.

Delise

Delise maakt Nederlandstalige popliedjes met een vleugje singer-/songwriter en folk. Liedjes schrijven is voor Delise een manier van verhalen vertellen. Daarbij staat haar christelijk geloof centraal. Al op jonge leeftijd wint ze vele prijzen en deed ze o.a. mee aan X-Factor op RTL4. Toch durft ze een bestaan als artieste niet aan en na haar studie Rechten kiest ze voor een baan als advocaat. Na een burn-out in 2015 keert ze in 2016 terug naar de muziek. Naar eigen zeggen kan ze niet zonder muziek maken. “Ik kreeg zoveel energie van het maken van muziek, bij al het andere voorgaande dat ik deed, vloeide de energie juist bij me weg,” zegt Delise hierover. Haar nieuwe EP Kleine dingen – die op 28 maart 2020 uitkwam – combineert helder gezongen en verhalende popliedjes (à la Miss Montreal) met haar geloof. “De albumtitel verwijst naar die onbeduidende, en toch belangrijke dingen in het leven waar je snel overheen kijkt,” vertelt Delise. “Kleine dingen gaat over anders kijken naar die alledaagse momenten. En over dankbaarheid.” Op 20 januari 2021 lanceerde Delise haar single Storm op het meer (Rembrandt). Dit liedje schreef ze samen met Elly Zuiderveld en is gebaseerd op het schilderij Christus in de storm op het Meer van Galilea van Rembrandt. Over dit thema gaat ook de Welkom Dienst van 21 maart.

Aanmelden voor de Welkom Dienst van zondag 21 maart kan van maandag 15 t/m 19 maart.

PKN Surhuisterveen-Boelenslaan  | info@pknsb.nl